Paspas, (İngilizce: Mop), Genellikle evlerde ve katlarda temizlik amacıyla kullanılan süngerle birlikte olan temizlik aletidir.

Paspas, Genellikle evlerde ve katlarda temizlik amacıyla kullanılan süngerle birlikte olan temizlik aletidir.

genellikle dış kapı önlerine konulan ve sokaktan gelince ayakkabıların altını temizlemek için kullanılan, kıldan, plastikten vb. yapılmış ve yüzü tırtıklı silecek.

  1. 2.

    özel olarak yapılmış bir sopa ve ona geçirilmiş kaba bezden oluşan, yer silmekte kullanılan temizlik aracı.

3D Paspas ve 4.5D Paspas Arasındaki Farklar Nelerdir?

Birçok araç kullanıcısının araç hijyeni açısından canını sıkan durum araç tabanının çok fazla kirlenmesi ve halı paspaslarının kısa süre içerisinde yıpranmasıdır. Bu durumda ani sıvı dökülmelerinde halı paspaslar araç tabanına sıvının ulaşmasını engelleyemez. Araç tabanında leke ve pis bir kokunun oluşmasına neden olur.

Paspas üreticileri yeni teknoloji makinalarla araçların iç kısmının daha az kirlenmesini ve kazaran dökülebilecek sıvıların araç taban halısına ulaşmasını engellemek adına 3d kalıplar alarak 3D Paspasların piyasada yaygınlaşmasını sağladılar.
 

3D Paspas Nedir?

3D Paspas genellikle Yarı PVC – Yarı Kauçuk malzemeden üretilmektedirler. Kenar bariyerleri sayesinde sıvıyı hapseder ve araç iç taban halısına ulamasını engeller. Fakat eksi bir yön olarak 3D paspaslar tek taraflı kalıp ile üretildiğinden dolayı alt tabanına kaymasını engelleyici çivili taban yapılamaz. 3D Paspaslar Ahşap ve Alüminyum kalıplarda üretilmektedir. 3D Paspas her araç markasının modeline, model yılına göre özel ölçümlenerek araca özel olarak üretilmektedirler. Fiyat olarak 4.5D Paspaslara nazaran daha uygun fiyatlarla satılmaktadır.

 

 

Sahler 4.5D Havuzlu Paspas Nedir?

Sahler 4.5D Havuzlu paspas ise otomotiv firmalarının gözdesi yeni nesil kauçuk teknolojisi olan TPE kauçuk malzemeden ve yine otomotiv üreticilerinin sık kullandığı plastik enjeksiyon üretim tekniği ile üretilmektedir. Sahler 4.5D Paspas kalıplarında 3D Paspasta kullanılan kalıplar yerine çelik kalıplar kullanılmaktadır. Sahler 4.5D havuzlu paspasta kullanılan yüksek enjeksiyon üretim teknolojisinde TPE kauçuk çelik enjeksiyon kalıplarda preslenerek kaliteli ve kolay yıpranmayan yüzeye ulaşır. 4.5D Paspas çift taraflı kalıp teknolojisi sayesinde çivili taban halinde üretilerek 4.5D Paspas asla kaymaz. Sahler 4.5D paspas arkada oturan yolcuların konforlu bir şekilde seyahati için Dünya çapında ilk ve tek olarak kaydırmaz şaft üstü teknolojisine sahiptir. Şaft üstü parçası arka 2 paspasla bağlantılı halde kullanılabilir ve yıkamanızı gerektiren durumlarda kolayca sökülebilir. Kolayca yıkanabilir ve koku yapmaz.

 



Ürünlerimiz Ve Hizmetlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Ulaşın!