Z mat paspas, kullanım olarak tüm mekanlara uyumlu bir paspas modelidir. Kullanım açısından diğer paspaslardan ayrılan mat paspas, tasarım olarak delikli ve geçirgen bir yapıya sahiptir. Bu özelliği nedeniyle özellikle sık kullanılan ve temiz görünmesi istenilen alanlarda oldukça işe yarar.

En Kaliteli Z-mat Paspas Ürünlerini İmalatçı Firmadan En Avantajlı Fiyatlarla Alın. Avrupanın İlk Kıvırcık Paspas Üreticisi, Toplu Alımlarda Size Özel İndirimler. Profesyonel Hizmet. Avrupanın İlk Üreticisi.

Z-Mat Paspas

Adını dayanıklı yapısı ve Z şeklindeki dokusundan alan z-mat paspas, % 100 PVC’den üretilir. z-mat paspasın en önemli özellikleri uzun ömürlü olması ve özel gözenekli yapısı sayesinde kir biriktirmemesidir. Temizliği oldukça kolay olan z-mat paspas, hiçbir kimyasal madde kullanılmadan, sadece su ile temizlenebilir. Islak zemin paspas ürünleri arasında silikon takviyeli taban yapısı ile de öne çıkan z-mat paspas, bu sayede çıplak ayakla basıldığında bile kaydırma yapmaz. Kanserojen madde içermeyen bu ıslak zemin paspası; hastanelerden spor merkezlerine, oyun alanlarından apartman ve site girişlerine, benzin istasyonlarından havuz kenarlarına, okullardan otellere, AVM girişlerinden buzlu yüzeylere kadar pek çok ıslak zeminde güvenle kullanabilir.

Güneş ışınlarına karşı ultraviyole korumasına sahip z-mat paspas, bu sayede dış mekanlarda da güvenle ve uzun yıllar kullanılabilir. Paspastoptancisi.com tarafından sizlere sunulan kaymayı önleyen PVC yüzey sayesinde tüm ıslak zeminlerde hem güvenli hem de temiz bir kullanıma kavuşabilirsiniz. Metre ile satışa sunulan bu ürüne, online alışverişte sizlere güvenli ve kaliteli bir hizmet sunan

 

 



Ürünlerimiz Ve Hizmetlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Ulaşın!